zondag 28 september 2008

Week 3

Ben hard aan het photoshoppen geweest deze week. En ik heb nu een goed idee voor wat ik wil met mijn characters qua uitwerking. Moet nog wel een goede oplossing vinden voor de achtergronden, maar die komt spoedig. Ik voel het aan mn water.




zondag 21 september 2008

Week 2

Oke weer wat schetsen die ik in week 2 heb gemaakt. Ik ben van plan gewoon elke week te uploaden tot het eind van de periode. Ben nu al wat aan het expirimenteren met kleur en wel klaar met de characters qua design.














zondag 14 september 2008

Eerste schetsen

Hier zijn de eerste schetsen die ik heb gemaakt van de character en voertuigen.

























donderdag 11 september 2008

Niet de fabel maar banzaibots

Ik ben van gedachten veranderd en heb voor de banzaibots gekozen, omdat ik denk dat ik daar meer mijn ei in kwijt kan met de divesiteit van characters.

Ik heb nu al alle vier characters ontworpen en ben best tevreden over hoe ze eruit zien. Voor de kleuren en uitwerking van de characters ga ik verschillende manieren gebruiken. De aliens zullen volledig in photoshop worden ingekleurd en bestaan niet uit lijnen. Door de schaduwen en kleuren ontstaat het figuur. De menselijke characters worden met fineliner en photoshop ingekleurd en de achtergronden doe ik met watercolours.

zondag 7 september 2008

De fabel

Ik heb gekozen voor de fabel over de vos en de raaf, want dat verhaal lijkt mij het interessantst. Dus ja die wordt het.

Proeve van bekwaamheid

Ja we moeten heel veel tekenen en fases in een blog laten zien. the usual.